Integrált családi társasjákék délután

Hol?

Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor utca 125.

Mikor?

Havonta egyszer szombat délutánonként,16.00-18.00 óráig.

A következő időpont: 

Miért családi?

Az alkalmakra 4-14 éves gyereket nevelő családokat várok, akik szeretnének minőségi időt együtt tölteni. A gyerekek a foglalkozásokon csak felnőtt kísérettel vehetnek részt, minden gyerekért a vele érkező felnőtt felel.

Miért integrált?

Az alkalmakon szívesen látjuk az átlagtól eltérően fejlődő gyerekeket is, egészen biztosan találunk olyan játékot, amibe ők is bekapcsolódhatnak.

Milyen játékok?

Az alkalmakra igyekszem változatos játékokkal készülni, ebben a lenti kérdőív kitöltése is sokat segít. A foglalkozások során segítek a játékok megtanulásában és arra is mutatok pár ötletet, hogyan tud a család a különböző életkorú gyerekekkel együtt játszani. A családok választhatnak közös játékot, de természetsen kisebb párokat, csoportokat is alkothatnak, vagy csatlakozhatnak más társaságokhoz.

Mennyiért?

16.00 és 18.00 között bármikor lehet érkezni és távozni, a belépés díja időtartamtól függetlenül családonként 4.000Ft, melyet a helyszínen, kézpénzben tudnak kiegyenlíteni.
A délutánra kifejezetten családokat várunk, gyermekfelügyeletet sajnos nem tudunk vállalni.

A program rendje, irányelvek:

1.    Minden szülő a saját gyerekére (gyerekeire) figyel és felel érte (értük).
2.    Játékot a játékmesterektől lehet kérni és neki kell visszaadni.    

3.    Társasjátékozás közben nem lehet enni és inni, ezt a termen kívül lehet megtenni, ha szükséges.
4.    A szülő felelőssége, hogy a játékok épségben kerüljenek vissza. A gyerekeket is tanítjuk arra, hogy csak tiszta kézzel nyúlunk a játékhoz, óvatosan nyitjuk és csukjuk a dobozt, vigyázunk az apró darabokra és elpakolásnál ellenőrizzük, hogy minden visszakerült-e a dobozba.
5.    Saját viselkedésünkkel játék közben is példaként állunk gyerekeink előtt. A szülők feladata, hogy úgy vegyenek részt a játékban, hogy ebből a gyerekek tanulhassanak, a közös játék pedig öröm és ne bosszúság forrása legyen.

 

Köszönöm, hogy elolvasta! A programra bejelentkezés szükséges!